Historicky prvé kurzy na našom golfovom odpalisku

Od 11. Marca 2024 otvárame na našom golfovom odpalisku prvý kurz odpaľovania pre dospelých začiatočníkov.
Publikované
February 27, 2024

Kurz odpaľovania pre dospelých - začiatočníkov

Prinášame Vám jedinečnú príležitosť naučiť sa základy odpaľovania a dostať tak svoj golfový zážitok na absolútne novú úroveň! Od 11. marca 2024 spúšťame náš exkluzívny kurz odpaľovania pre dospelých-začiatočníkov, priamo na najmodernejšiom golfovom odpalisku 365 Golf Range v Trenčíne.

Prečo by ste sa mali zapojiť?

  1. Profesionálni tréneri: Naše kurzy povedú skúsení golfoví tréneri, ktorí Vám pomôžu získať dôveru a zručnosti, ktoré využijete neskôr pri odpaľovaní na odpalisku či na golfovom ihrisku.
  2. Uzavretá skupina: Kapacita kurzu je obmedzená na 6 účastníkov, čo zabezpečí osobný prístup a dostatočnú pozornosť od trénerov. Skupiny budú rozdelené do 3 kójí po 2 osoby, čo vytvára ideálne prostredie na tréning a učenie sa.
  3. Výbava na profesionálnej úrovni: Súčasťou kurzu sú neobmedzené golfové loptičky, používanie najmodernejšej technológie Toptracer, automatický podávač loptičiek Power Tee a široký výber golfových palíc, ktoré vám umožnia odpaľovať na všetky vzdialenosti.
  4. Najideálnejšie hodiny na trénovanie: Tréningy sa budú konať každý utorok a štvrtok od 18:00, čo umožňuje ľahkú integráciu do Vášho týždenného rozvrhu.

Aká je cena kurzu?

Cena kurzu je 120 eur na osobu. V cene je 8 tréningových lekcii počas najbližších 4 týždňov (od 11.03.2024).

Ako sa prihlásiť?

Registrovať sa na náš kurz môžete prostredníctvom emailu trener@365golf.sk. Nezabudnite, že miesto je obmedzené, takže si zabezpečte svoje miesto čo najskôr!

Detská golfová akadémia

V 365ke otvárame 28.2.2024 detskú golfovú akadémiu. Tréningy sú vedené profi trénermi s mnohoročnými skúsenosťami, Matúšom Machničom a Martinom Suchánkom. Tréningy budú prebiehať podľa výkonnosti, v malých skupinách od 4 do 6 osôb. K dispozícii budu mať najmodernejšie golfové odpalisko na SK & CZ, s technológiou Toptracer, radarom Flight Scope a mnohými ďalšími modernými prvkami.

Cena tréningov bude:

ZAČIATOČNÍCI

1. 40€ mesačne / 1 tréning za týždeň

2. Kapacita: 6 osôb

3. Minimálna kapacita: 4 osoby

POKROČILÍ

1. 60€ mesačne / 2 tréningy za týždeň

2. Kapacita: 6 osôb

3. Minimálna kapacita: 4 osoby

V cene tréningov sú zahrnuté neobmedzené loptičky na trénovanie, tréneri, vyhrievané kóje na tréning s Toptracer technológiou, kde môžu Vaše deti veľmi rýchlo napredovať a byť rozohrané pred sezónou. Pravidelná video analýza golfového švihu v trénerskej miestnosti s radarom Flight scope.

BONUS - pre rodičov sme pripravili 3x 60min ZDARMA odpalovania vo vyhrievaných kójach. Môžu si vyskúšať a zatrénovať, pokiaľ budú čakať na svoje deti. Pre viac info + prihlasovanie = píšte na trener@365Golf.sk

Pripojte sa k nám na 365 Golf Range v Trenčíne a začnite svoju golfovú cestu s nami. Rozšírte svoje skúsenosti, zlepšite svoju techniku a zažite golf v úplne novom svetle!

Tešíme sa na Vás!