Aktuality

Historicky prvé kurzy na našom golfovom odpalisku

Od 11. Marca 2024 otvárame na našom golfovom odpalisku prvý kurz odpaľovania pre dospelých začiatočníkov.
Publikované
June 21, 2024

Kurz odpaľovania pre dospelých - začiatočníkov

Prinášame Vám jedinečnú príležitosť naučiť sa základy odpaľovania a dostať tak svoj golfový zážitok na absolútne novú úroveň! Od 11. marca 2024 spúšťame náš exkluzívny kurz odpaľovania pre dospelých-začiatočníkov, priamo na najmodernejšiom golfovom odpalisku 365 Golf Range v Trenčíne.

Prečo by ste sa mali zapojiť?

  1. Profesionálni tréneri: Naše kurzy povedú skúsení golfoví tréneri, ktorí Vám pomôžu získať dôveru a zručnosti, ktoré využijete neskôr pri odpaľovaní na odpalisku či na golfovom ihrisku.
  2. Uzavretá skupina: Kapacita kurzu je obmedzená na 6 účastníkov, čo zabezpečí osobný prístup a dostatočnú pozornosť od trénerov. Skupiny budú rozdelené do 3 kójí po 2 osoby, čo vytvára ideálne prostredie na tréning a učenie sa.
  3. Výbava na profesionálnej úrovni: Súčasťou kurzu sú neobmedzené golfové loptičky, používanie najmodernejšej technológie Toptracer, automatický podávač loptičiek Power Tee a široký výber golfových palíc, ktoré vám umožnia odpaľovať na všetky vzdialenosti.
  4. Najideálnejšie hodiny na trénovanie: Tréningy sa budú konať každý utorok a štvrtok od 18:00, čo umožňuje ľahkú integráciu do Vášho týždenného rozvrhu.

Aká je cena kurzu?

Cena kurzu je 120 eur na osobu. V cene je 8 tréningových lekcii počas najbližších 4 týždňov (od 11.03.2024).

Ako sa prihlásiť?

Registrovať sa na náš kurz môžete prostredníctvom emailu trener@365golf.sk. Nezabudnite, že miesto je obmedzené, takže si zabezpečte svoje miesto čo najskôr!

Detská golfová akadémia

V 365ke otvárame 28.2.2024 detskú golfovú akadémiu. Tréningy sú vedené profi trénermi s mnohoročnými skúsenosťami, Matúšom Machničom a Martinom Suchánkom. Tréningy budú prebiehať podľa výkonnosti, v malých skupinách od 4 do 6 osôb. K dispozícii budu mať najmodernejšie golfové odpalisko na SK & CZ, s technológiou Toptracer, radarom Flight Scope a mnohými ďalšími modernými prvkami.

Cena tréningov bude:

ZAČIATOČNÍCI

1. 40€ mesačne / 1 tréning za týždeň

2. Kapacita: 6 osôb

3. Minimálna kapacita: 4 osoby

POKROČILÍ

1. 60€ mesačne / 2 tréningy za týždeň

2. Kapacita: 6 osôb

3. Minimálna kapacita: 4 osoby

V cene tréningov sú zahrnuté neobmedzené loptičky na trénovanie, tréneri, vyhrievané kóje na tréning s Toptracer technológiou, kde môžu Vaše deti veľmi rýchlo napredovať a byť rozohrané pred sezónou. Pravidelná video analýza golfového švihu v trénerskej miestnosti s radarom Flight scope.

BONUS - pre rodičov sme pripravili 3x 60min ZDARMA odpalovania vo vyhrievaných kójach. Môžu si vyskúšať a zatrénovať, pokiaľ budú čakať na svoje deti. Pre viac info + prihlasovanie = píšte na trener@365Golf.sk

Pripojte sa k nám na 365 Golf Range v Trenčíne a začnite svoju golfovú cestu s nami. Rozšírte svoje skúsenosti, zlepšite svoju techniku a zažite golf v úplne novom svetle!

Tešíme sa na Vás!