Otvárame druhý ročník kurzu odpaľovania pre dospelých - začiatočníkov

Od 6. Mája 2024 spúšťame náš exkluzívny kurz odpaľovania pre dospelých-začiatočníkov, priamo na najmodernejšiom golfovom odpalisku 365 Golf Range v Trenčíne.
Publikované
April 22, 2024

Chcete sa naučiť základy odpaľovania a dostať tak svoj golfový zážitok na absolútne novú úroveň?

Od 6. Mája 2024 spúšťame náš exkluzívny kurz odpaľovania pre dospelých-začiatočníkov, priamo na najmodernejšiom golfovom odpalisku 365 Golf Range v Trenčíne.

Prečo by ste sa mali zapojiť?

1. Profesionálni tréneri: Naše kurzy povedú skúsení golfoví tréneri, ktorí Vám pomôžu získať dôveru a zručnosti, ktoré využijete neskôr pri odpaľovaní na odpalisku či na golfovom ihrisku.

2. Uzavretá skupina: Kapacita kurzu je obmedzená na 6 účastníkov, čo zabezpečí osobný prístup a dostatočnú pozornosť od trénerov. Skupiny budú rozdelené do 3 kójí po 2 osoby, čo vytvára ideálne prostredie na tréning a učenie sa.

3. Výbava na profesionálnej úrovni: Súčasťou kurzu sú neobmedzené golfové loptičky, používanie najmodernejšej technológie Toptracer, automatický podávač loptičiek Power Tee a široký výber golfových palíc, ktoré vám umožnia odpaľovať na všetky vzdialenosti

Tréningy sa budú konať každý pondelok a stredu od 18:00, čo umožňuje ľahkú integráciu do Vášho týždenného rozvrhu.

Aká je cena kurzu?

Cena kurzu je 120€ na osobu. V cene je 8 tréningových lekcii po 60 minút, počas najbližších 4 týždňov (od 06.05.2024).

Ako sa prihlásiť?

Registrovať sa na náš kurz môžete prostredníctvom emailu trener@365golf.sk. Nezabudnite, že miesto je obmedzené, takže si zabezpečte svoje miesto čo najskôr!

Pripojte sa k nám na 365 Golf Range a začnite svoju golfovú cestu s nami. Rozšírte svoje skúsenosti, zlepšite svoju techniku a zažite golf v úplne novom svetle!

365 Golf Range