UDALOSŤ: Fitting Day na 365 Golf Range

Deň, ktorý zmení Vašu hru. Už túto sobotu 13. Apríla 2024.
Publikované
April 8, 2024

Ak ste sa niekedy zamýšľali nad tým, ako sa zlepšiť vo svojej golfovej hre, možno ste počuli o udalosti zvanej Fitting Day. Pre tých, ktorí nie sú znalí golfu, termín 'fitting' sa nemusí zdať veľmi významný, no pre priblíženie - pre golfistu a jeho golfový výkon, sa jedná o zásadnú udalosť.

Čo presne je Fitting Day?

V podstate je to udalosť, ktorá ponúka hráčom príležitosť zanalyzovať svoje golfové vybavenie profesionálmi. Počas tohto dňa majú golfisti príležitosť pracovať s odborníkmi na golfové vybavenie, ktorí im pomôžu vybrať také vybavenie, ktoré najlepšie vyhovuje ich hráčskemu štýlu a potrebám.

Súčasťou Fitting Day je správne prispôsobenie kľúčových častí, ako sú driver, železá a putter, pre individuálne potreby hráča. Tieto prvky môžu mať zásadný vplyv pre úspech hráča na ihrisku a zabezpečenie optimálnych výkonov. Fitting Day vám umožní vyskúšať si rôzne možnosti a vybrať to, čo vám najlepšie vyhovuje. Výhody účasti na Fitting Day sú mnohé. Okrem toho, že získate vybavenie, ktoré je prispôsobené Vašim potrebám, získate aj príležitosť zlepšiť svoju techniku a výkon. Odborníci vám poskytnú cenné rady a tipy, ako optimalizovať svoj herný štýl. Okrem toho sa môžete stretnúť s ostatnými hráčmi a zdieľať svoje skúsenosti a zážitky z golfového ihriska.

Pozývame Vás na Fitting Day do 365 Golf Range

Ten sa uskutoční už túto sobotu 13. Apríla 2024 od 10:00 do 16:00 v spolupráci s Golf Universe. Objednávať sa môžete prostredníctvom mailu info@golfuniverse.sk alebo telefonicky 0907 153 399.

Tešíme sa na Vás!