Zažite golf na vlastnej koži! Čo ponúka naše golfové odpalisko?

Golf je ideálnym športom pre všetky vekové kategórie. Preto sme vybudovali najmodernejšie golfové odpalisko na Slovensku a v Česku. Čo v ňom nájdete?
Publikované
January 26, 2024

Zažite golf na vlastnej koži! Čo ponúka naše golfové odpalisko?

Napriek tomu, že je golf priam ideálnym športom pre všetky vekové kategórie, stále okolo neho prevláda množstvo predsudkov. Už dlho však nie je činnosťou pre bohatých podnikateľov. My to vieme, a preto sme sa rozhodli vybudovať najmodernejšie golfové odpalisko na Slovensku a v Česku. Čo v ňom nájdete?

V prvom rade nezabudnuteľnú zábavu pre rodiny, priateľov, kolegov, začiatočníkov aj profesionálov. Lenže to zďaleka nie je všetko. Poďme sa pozrieť na možnosti nášho golfového odpaliska zblízka.


Vyskúšajte moderné golfové technológie na vlastnej koži

Ťažko tomu uveriť, ale je to naozaj tak! Jedno z najmodernejších golfových odpalísk v strednej Európe sa nachádza na Slovensku, priamo v Trenčíne. Slováci a Česi tak majú jedinečnú možnosť spoznať golf zbližša, zoznámiť sa s ním a možno v ňom nájsť dokonalé hobby. A vďaka moderným golfovým technológiám, ktorými golfové odpalisko 365 Golf Range disponuje, sa stane tento šport skutočne návykovým.


TIP: Pre tých, ktorí to s golfom myslia naozaj vážne, ponúkame Golfovú akadémiu.


S Toptracer budete mať dokonalý prehľad nad každým úderom

Toptracer je unikátna golfová technológia, ktorú v okolí Slovenska nenájdete. Nájdete ju však v našom golfovom odpalisku 365 Golf Range. Čo je to Toptracer?

Toptracer je technológia, ktorá zmenila golf, predstavila ho masám a sprístupnila aj amatérom. Vďaka nej môžete sledovať presnú trajektóriu loptičky, jej rýchlosť, ako aj vzdialenosť vášho odpalu. Okrem toho budete informovaní aj o ostatných údajoch, ktoré s vaším odpalom súvisia. Ale čo je najlepšie – svoj výkon môžete porovnávať s priateľmi aj profíkmi. S technológiou Toptracer bude golf nielen športom, ale aj hrou, podobne ako známe Angry Birds. Súťažte, prekonávajte seba aj ostatných a zažite neopakovateľnú zábavu ako nikdy predtým.

Vďaka technológii Toptracer môžete:

•sledovať dráhu a rýchlosť loptičky

•vidieť svoj odpal na monitore alebo v appke

•hrať na svetových ihriskách

•nastaviť si vlastný profil hráča

•hrať zábavné virtuálne hry a súťažiť individuálne alebo skupinovo




Technológia Power Tee ušetrí váš chrbát a zahĺbi vás do čara golfu

Možno vás odrádza neustále zohýnanie sa po loptičku. Máte pravdu, to môže byť otravné. Avšak nie v našom golfovom odpalisku.

Technológia Power Tee sa postará o to, aby bola vaša partia golfu pohodlná a príjemná – bez bolesti chrbta, bez neustáleho zohýnania sa. Po odpale vám zariadenie Power Tee automaticky podá loptičku, vďaka čomu to nemusíte robiť ručne a môžete sa naplno sústrediť len na svoje odpaly.


TIP: Chcete zažiť skutočnú golfovú atmosféru? Navštívte naše akcie a eventy.


Golfové odpalisko je pre začiatočníkov aj profíkov

Golfové odpalisko 365 Golf Range je skvelou možnosťou, ako zlepšiť svoju techniku hry a dosiahnuť úspech, po ktorom túžite. Je však aj perfektnou možnosťou k tomu, aby ste sa s golfom zoznámili ako začiatočník, naučili sa ho hrať a spolu s priateľmi získali nové hobby. Naše golfové odpalisko je totižto prístupné ako pre začiatočníkov, tak aj pre profesionálov.

Začiatočníci si zamilujú súkromie krytej kóje s drinkami a občerstvením v kruhu priateľov, rodiny či kolegov. Odpaľujete priamo z nej – pohodlne, bez starostí a v zime navyše v teple. V 365 Golf Range môžete hrať golf celoročne a užívať si tak nefalšovanú zábavu.

Profesionáli zase môžu zdokonaliť techniku svojej hry, zlepšiť presnosť, trajektóriu a využiť služby skúsených trénerov svetového ranku. Vyskúšať môžete chipping green, putting green, škótsky bunker a tréningové plochy, na ktorých posuniete svoju hru na novú úroveň.


Práve ste našli ten najlepší teambuilding

Už sme si povedali, že 365 Golf Range je golfové odpalisko pre každého. Ukázali sme si špičkové technológie, ktoré nájdete iba u nás. To najlepšie sme si však nechali až na záver – s nami zažijete ten najlepší teambuilding!

Už žiadny nudný bowling, opozeraná laser game alebo nezábavné formálne posedenia.  365 Golf Range prináša nový vietor zábavy, ktorý si s kolegami užijete naplno. Zábavné súťaže, chutné občerstvenie, bar – to všetko vám je k dispozícii. Navyše môžete očakávať skvelú atmosféru v moderných priestoroch a s príjemným personálom. U nás neexistujú obmedzenia, len nekonečné možnosti pre skvelý teambuilding.


TIP: Skvelý golfový zážitok môžete aj darovať.


V našom jedinečnom prostredí 365 Golf Range nezáleží na tom, či ste golfista na začiatku svojej cesty alebo skúsený hráč. Sme pripravení poskytnúť vám nielen profesionálny výcvik, ale najmä golfovú zábavu, akú ste ešte nezažili. Rezervujte si svoj termín ešte dnes a príďte sa k nám zoznámiť s golfom. Tešíme sa na vás!